piyango - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

piyango

şu saat itibariyle ama yok hayır geçtiğimiz pazartesi gecesi itibariyle şimdikinden çok daha zengin olabilirim. lakin artı para hesabımdan çekilen otomatik fatura ve kredi kartı ekstresi yüzünden eskisinden daha fakir de olabilirim. hem ayrıca aşık değilim, olabilirim. yüzde elli sevebilirim en azından ve en kesirlisinden. pazartesi akşamı beni evime götürecek olan otobüs gelene kadar içeride tıkılmayayım parkta oturayım bari dedim. sen kuş beyinlinin teki gel kafama sıç affedersin. inanmam aslında böyle şeylere ama içimdeki meraklı kediyi de öldüremedim. ve sırf test etmek için en yakın şans oyunu bayiisine gidip en yakın zamanlı mp idaresindeki çekilişe iştirakçi oldum. kaç gündür cebimde on numara kuponu dolaşıyorum. neden bilmem ama hala bakmadım neticeye. umut fakirin ekmeği geyiği mi yoksa inanmadığım şeyin mucizeye dönüşme gerçeğini kaldıramama ihtimali mi yahut bir ihtimal daha var mı? inan hiç bilmiyorum usta. hiç bilmiyorum.
ama ihtimal dedim de aklıma geldi şimdi. ondan o mailin gelmeyeceğini bile bile neredeyse her gün, olmadı gün aşırı bakıyorum mail kutuma. bir ihtimal daha var mı diye. biliyorum yok. dedim ya umut, fakir ve ekmek. ye memedim ye. yerse tabi.
sonra teoman'ın kelimeler şarkısında büyülü bir şey var sanki. her dinleyişimde ayrı bir duygu kaplıyor bünyemi. pek çok şarkı var bu benim diyebileceğim ama tüm zamanlarımın en iyisi bu diyebilirim sanırım. evet...
ayrıca normalde bunalım yaptıracak gelişmeler varken dahi bu ne gamsızlık ve tepkisizlik bilemiyorum. karamanın oyunu değildir inşallah.
aman canım okuyucu ankara'dan hala ortaya çıkmayan bir talihli varsa pazartesi on numarasından bil ki o benim. hani allah rızası için haber verin de bi'koşu gidip alayım kavaklıdere ziraat çekimi. ha talihsizsem de vatan sağ olsun. umutlar ölmez!
.
jade bird - lottery