teşekkürler çocuklar - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

teşekkürler çocuklar




bir rüya, bir peri masalı daha bitti. bize bu rüyayı yaşatan çocuklara, sinyor montella’ya ve emeği geçen herkese teşekkürler. 
elbette ki bu klişe, bulvar gazetelerini andıran başlıktan daha fazlasını hak ettiler. ama ve lakin, sevgi ve minneti anlatmanın en kestirme yolu da teşekkür etmek diye düşündüm.
ve en sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim;
2002 dünya kupasındaki milli takımdan bu yana beni en heyecanlandıran, en sevdiğim milli takım oldular. evet 2008 başarısına rağmen. tahmin ediyorum pek çok kişi de benimle aynı fikirdedir. 
itiraf etmek gerekirse; ikinci turdan öteye gidemeyeceklerini düşünmüştüm. oysa avusturya ve gürcistan maçlarındaki şansımız, biraz da dikkatimiz olsaydı eminim turnuva başından beri “hiç bir şey oynamayan” mağrur ingilizleri de alt edip o finali oynardık.
olmadı. 
sağlık olsun. 
sonuçta; futbolun ekol ülkelerinden birine yenildik. 
testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur. benim de kendimce eleştirilerim var hocaya, oyuna karşı ama hayır, bunu yapmayacağım. zaten geceden beri bir sürü futbol otoritesi bunu yapıyor. ben sadece teşekkür etmek istiyorum. zira uzunca bir süredir futbolu uzaktan seviyordum. ve son yıllarda beşiktaş maçlarında bile bu kadar heyecanlanmamıştım. mfö’nün bir şarkısı var hani; bana sevmeyi yeniden öğreten kadın.
bu milli takım da bana futbolda yeniden heyecanlanmayı öğretti.
teşekkürler çocuklar. teşekkürler..
.
görsel: ntvspor.net
.