vakıt - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

vakıt

beş gündür adam gibi çalışmıyorum. hatta hiç çalışmıyorum. patronun beni kovmasını bekliyorum. çünkü iki istifa girişimim başarısızlıkla sonuçlandı. müebbet katiplik verdiler!
ilkinde tatlı dil ikincisinde yalandan tatil baştan çıkardı beni. aslında kanmış gibi göründüm. ama geçmiyor geçmeyecek içimdeki sıkıntı. biliyorum.
mecburi işleri mecbur hallediyorum. ötekileri zamana havale ediyorum. sıkılıyorum sevmediğim bu işten, bu eski şehirden ve bu dünyadan. gitmek istiyorum. gidemiyorum. sanırım korkuyorum kendimden.
internetimiz haber kanallarıyla sınırlı. haberler rahatsız ediyor odamdaki tvnin radyosundan müzik dinliyorum bu yüzden . açs yok maalesef. voyage kısa vadede iyi, uzun vadede uykumu getiriyor. trt fm dinliyorum her türlü müziği çalan. zaten ben kendim her türlü müzikten hoşlanırım. lakin bu aralar fena halde mabel matiz'in zor değil'ine takıldım. hayır hayır sözler hiç bir zaman etkili olmadı müzik beğenimde. nağmeler , ritimler , enstrümantallar işte sevdiğim. bir de candan erçetin'in sesi iyi geliyor bana. niye bilmiyorum.
bilmediğim çok şey var daha. ama öğrenmek istediğimden emin değilim. aslında yazmayacaktım daha. karar vermiştim dün akşamüstü. ne var ki duramıyorum. ölene kadar durmayacağım. bunu biliyorum.
.