bazı şeyler - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

bazı şeyler


blog yazılarımı not defteri, word defteri bulaştırmadan direk blogun yeni yazı gönder bölümünden yazarım. genel de o an aklıma gelenleri spontane ederim. sanki wordde,not defterinde yazarken aklımdakiler uçuyor çok fazla oyalanıyorum bir de oralarda. bak şimdi yine aynısı oldu. adsl de sorun var bağlanamıyorum. mecbur vörd yapacağız.
**
yaz geldi, pir geldi aslında istanbul için kıştan beri hep vardı yaz. habire son yılların en sıcak kış, ilkbahar, yaz, sonbahar rekorları kırılıyor. moda dünyası izliyoruz sankim. ne olacak kuzum bu dünyanın hali?
**
görmemişin kliması olmuş tutmuş bi'de vantilatör almış. ikisini birden çalıştırıyor. kuzum az kısın şu aletleri olmayanları falan düşünün. bak sizin yüzünüzden iki kelam blog yazamıyoruz kaç gündür!
**
büyükşehir çalışıyor habire. ama bir de zamanını ayarlayabilse, akşam iş çıkışı bilmem kaç yılın sıcak rekorunun kırıldığı gün hem yol inşasında çalışanlara hem de yolda kontrollü olarak tek şeritten gitmeye çalışanlara yazık. hakeza trafiğin prime time saati çiçek böcek sulamak da neyin nesi sayın başkanım. olmuyor. lütfen!
**
seçim dönemi ya. tivilerde söyleşiyorlar, röportaj yapıyorlar ve mutlak surette oyunuza sahip çıkın diyorlar.. iyi de sahip çıksak da çıkmasak da her şekilde çöp etmiyorlar mı oyumuzu? kanımca oydan çok evvela kendimize sahip çıkmalıyız. önce biz erdemli olalım ki, sonra vekillerden bunu isteme hakkımız olsun. biliyorum çok beylik, çok klasik hatta hijyenik bir kelam oldu ama öyle.
.