balkon konuşmaları - v7.1 - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

balkon konuşmaları - v7.1

- bundan tam üç yaz önce , yine böyle doğru dürüst çalışmazken ve yine temmuz sıcakları kudurturken; ağustosu pas geçelim eylül hemen şimdi gelsin diye niyaz etmiştim. kabul olmadı. bu yaz da olmadı! biliyorum gelecek yaz ve ondan sonraki yaz da olmayacak. hiç olmayacak! o yüzden ve şimdiden bekirlere selam olsun. çekeceğiz, yolu yok...

- titiz ev kadınlarının yaptığı bahar yahut pazar temizliği gibi reader temizliğine giriştim bu sabah. baktım tam yüzotuziki ( rakamla 132) adet blogger takip ediyorum. daha doğrusu ediyor görünüyorum. sadeleştirme yaptım.,gerçekten okuyup takip ettiklerimi bir kenara okumadıklarımı öte yana ayırdım. sonuç; 62 blogger. belki tavşan yaparım.

- dinliyorum ama manuş baba'yı sevmiyorum galiba. matiz'i de, el roman'ı da.

- tatilden döneli yedi gün oldu. altı günüm balkonda geçti. mutlu değilim. ama mutsuz da değilim.

-serbes yazmayı bırakmış. bıraksın. teo'da müziği bırakmıştı. döndü. serbes'de döner. herkes döner. bırakacak, giden adam yedi düvele anons etmez. gider, bırakır. ne kadar ünlü de olsak, ünsüz de olsak önemsenmeye muhtacız. çünkü insanız.

- true dedective'e üç sorti yapıp bir türlü tutunamazken en çarpıcı yorumu serkan aydemir yapmıştı geçtiğimiz bahar başlangıcında. ben ancak yazın ortasında tutunabildim diziye. ve 4.bölümle uçtu adeta dizi. final bölümü biraz rezervuar köpeklerini anmsattı bana. biraz ama.

-gündeme dair bir şeyler yazarak-yazmayarak vicdanımı rahatlatmayacağım derken bile bunu yaptığımı görüyorum aslında. candan söylemiş en güzelini. bu dünyada ölümden başkası yalan..
.
candan erçetin -yalan