bana bir dizi önerenin 40 sezon... - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

bana bir dizi önerenin 40 sezon...

* lodos-güneş-karayel -sis-güneş- pus- tomurcuklar-yağmur-kırlangıçlar-poyraz-hissedilir derecede azalan ve artan sıcaklıklar arasında kış bitti ohh artık bahar geldi yok lan daha gitmemiş ama dur dur bu sefer kesin bahar derken sanki nisan ayında yaz hortlayacakmış gibi geliyor doktor ama hayırlısı bakalım?

* kış demişken beş ay boyunca kış çayı yaptım. çok çok iyi geldi. hâlâ da yapıyorum.
zerdaçal, zencefil, karanfil, kuşburnu, tarçın, ada çayı, ıhlamur, hibiskus.
bana sorarsan şahane karışım.seni bilemem elbet.


*öldükten sonra değeri bilinen sanatçılar timsali bazı yazılarımı aylar sonra facebook yahut twitter aktarmalı gelen ziyaretçiler sayesinde çok seviyorum. alıcı gözüyle bakıp harbi güzel yazmışım lan diyor, keyifleniyorum durduk yere. bana bu duyguyu yaşatan sevgili okuyucularım (yazıyı link veren ve linkle gelen) her ikinizi de sevgiyle selamlıyor, dostça sarılıyorum. allah ne muradınız varsa versin. amin.  işte o yazı.

* bir de kafama takılan bir konu var epeydir. arabex sevmeyenler gibi ısrarla ve inatla orhan pamuk sevmezük diyenler var yurdumun muhtelif yörelerinde. saygı duyarım elbet en ibrahim tatlıses lisanımla. lakin yeni hayat ve benim adım kırmızı'yı çok sevmiş biri olarak "kafamda bir tuhaflık var" ı çok fena merak ediyorum doktor. çok!

* iki bin on iki yazında yine böyle aylaktım ve işten çok dizi önerilerine açıktım. yalan yok şimdi elimde dizi kalmadı filmler de bazen çok uzun geliyor. o yüzden dizi borsasını yeniden açmaya karar verdim.
şimdi nasıl dizi istiyorum biliyor musunuz dostlar, sevgili kartacalılar; şöyle adamın dibi, kadının feriştahı gibi şaka lan şaka! hani diyorum ki; lost gibi olsun ama prison break gibi de olsun. sonra biraz game of thrones gibi biraz dexter gibi de olabilir. efendime söyleyim breaking bad gibi ya da the walking dead gibi olsun. yahut iskandinav diyarından forbrydelsen veya borgen ya da bron-broen gibi olursa da hiç fena olmaz hani. fargo'da fena değildi bak. ve the following. 24 falan. anladınız siz onu!

satırlarıma burada son verirken muhtelif versiyonlardaki firefox, explorer, chrome browserlarınızda seviyorum hepinizi..

haydi vaya con dios adios amigos.

son çalan şarkı : don't cry for louie