beni biraz da böyle hatırla - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

beni biraz da böyle hatırla

-inşaat yapıyorlar bizim evin tam karşısında. bildiğin inşaat. böyle yedili sekizli katlı. pasta gibi diziyorlar üst üste. ama sonsuz bir gürültüyle. yalandan da yazmışlar köşede kötü, paslı bir tenekeye çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. vallahi yalan. 6 aydır bi allahın kulu gelip özür dilemedi.


- ezeli rakibimiz fener bi hollandalı aldı lakin adamın adı dillere dert, millete pelesenk oldu. yuro2008de adını kayt olarak kayda aldık ilkin. geçenlerde 40 yıllık henriyi annnri yapan sevgili levent özçelik köyt dedi. üstattır dedik kabul ettik. ama bu sabah trt fm'de bi ağbi koyt'muş efendim adamın telaffuzu dedi. yine biat ettik. sonuçta trt yani.

- yeni cümleler devirmeden önce header fotosunu değiştiriyorum sonra yeni yazıyı gönderiyorum. lakin bazen can sıkıntısından sadece fotoğrafı değiştiriyorum. zira yazı türlü ıkınmalara rağmen çıkmıyor. o vakit mithad selim der ki; yeni header fotosundan yarım saat sonra yazı çıkmıyorsa efbeşi zorlamayınız, alıcılarınızla boş yere oynamayınız efendim. yeni yazı yoksa yoktur. bir süre daha eskilerle idare edin ya da next bloga geçin.

- yine bazen can sıkıntısından yorumları açıyorum. unutmayın ki açılan o yorumhane yine aynı sıkıntıdan bir gün kapanabilir. hissedilir derecede artan ve düşen mevsim normali olmayan sıcaklıklar da etken tabi tüm bunlara.

-game of thrones dizisini sevdim mi? sevdim evet. başlangıç müziğinin hastası mıyız ailecek? hastasıyız. ve ikinci sezonu da tıpkı ilki gibi göz açıp kapanyınca dek bitirmek üzereyim. tüm bunlara rağmen bazen diyorum ki; resmen konulu seks dizisi olmuş lan bu yapım .
bi de sarışın khalesi kadını üç yumurta ile girdiği ateşten ejderhalarla çıktı ya. hadi bunu yedik. fakat abicim, o büyücü kadının lost'un cekıp'ına benzer gölgeyi doğurması, sonra o gölgenin çadıra süzülüp adam öldürmesi falan fantazya da bi yere kadar dedirtiyor ama. ve lakin herşeye rağmen kalan beş bölümü de merak ediyoruz işte.

- bir de yaz sıcaklarında aklımdan hiç çıkmayan manasız ve belli ki cevapsız sorularım var maveraün nehrinin döküldüğü yere inat. ve misal; endülüs ekspresi kaçta ve nereden kalkar yahut orhan veli'nin bir yer var biliyorum dediği ne yana düşer usta?

-kibirli ve öyle görünen insanları sevmiyorum. burnundan kıl , saçından tel aldırmamacasına kendini beğenmiş tüm hal ve hareketler bütününü sergileyen insancıklar size söylüyorum. acıyorum lan size. hem vallaha hem billaha. emniyeti şeridi çocukları sizleri ayrı seviyorum.

- ha bir de futbolu hâlâ çok seviyoruz. ömer üründül ve hikmet karaman'a rağmen yuroikibinonki'yi de. ve elbette her zaman olduğu gibi turnuvadaki gönül ve akıl favorimiz, renklerine ayrı meftun olduğumuz iii-taal-ya.

-son sözümüz ukrayna'ya ukranya diyenler derneği başkanlık seçimi yapılsa tanju çolakla ömer üründül çekişir, seçimi ilker yasin kazanır.
evet.
.
son çalan şarkı : model - ego dağları
.