istiyorum - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

istiyorum

çok bencilce biliyorum ama bugün sadece sevdiğim şarkılar çalsın istiyorum. bu uğurda ofisin merkezi müzik yayınını ele geçirdim. en sevdiğim şarkıları doldurdum winampa ve şimdi o şarkılar çalıyor binada.

bir de dünden beri acayip yazmak istiyor canım. kış karıncaları gibi her gün için birer tane saklayıp ısıtıp ısıtıp koymak istemiyorum. ağustos böceği gibi har vurup harman savurup aklımda ne kadar birikmiş varsa salmak istiyorum kalbimden temiz şu beyaz vörd sayfalarına. evet bunu istiyorum. bir de finlandiya’ya gitmek.

ayrıca her köşede her dost sayfasında türk filmi anlatımının dayanılmaz ağırlığından, dostlar yazdıkça hasetimden nasıl çatladığımı yazmak istiyorum. fıkra kültürüm gibi eski türk filmi kültürüm de zayıftır. ama çok severdim eskiden eski türk filmlerini. ama işte eskidendi çok eskiden. o zaman çocuktum. ve kirlenmemişti dünya. sanırım ilkin sadece salı günleri çıkardı trt1 de. sonra cuma daha sonra cumartesi oldu diye hatırlıyorum. türk filmi hastasıydık ailece ve mahallece. sonra yabancı diziler geldi mertlik bozuldu. bakmaz oldum yüzlerine. hala da bakmıyorum. ama dostlar bir bir döktürdükçe, o nevi şahsına münhasır filmlerden pasajlar sundukça hasetimden çatlıyorum. ben de izlemek istiyorum ben de izlemek istiyorum. ama sonra gene izlemiyorum.

ama şimdi elimdeki iki klasörlük işi bir an önce bitirip rahatlamak istiyorum. sonra sevdiğim bloglar arasında gezinmek istiyorum. nette dolaşırken dikkatimi çeken iki kitabı alıp hemen okumak istiyorum. ama onlardan önce sırada bekleyen dört kitabımı bitirmek istiyorum. daha fazla robinson crusoe olmadan saç sakal traşı olmak istiyorum. pencereme tık tık vuran yağmurun altında ama bahariyede ıslanmak istiyorum. yanmak, benliğimden uzaklaşıp günlük telaşlardan kaçmak istiyorum. yazmak, hiç durmadan daha çok daha çok yazmak istiyorum. ayran içip çöp şiş yemek, sevgiliyle yan yana fotoğraf çektirmek istiyorum. küçük bir sahil kasabasına yerleşmek istiyorum. martı jonathan gibi özgür olmak istiyorum. püfür püfür bir vapurun yan kenarında olmak istiyorum. ne zamandır ertelediğim amores perros'u artık izlemek istiyorum. preason break'in bekleyen tüm sezonlarını bir de. hepsinden önemlisi bir sevda sözü fısıldamanı ve inanmaya hazır olmayı istiyorum. tıpkı şarkıdaki gibi. ne çok şey istiyorum.
.